Hafdis Haugaard

Parterapi i Viby

Det kan være svært at navigere i et parforhold. I disse moderne tider er der mange, der giver op, og kaster håndklædet i ringen efter mange års parforhold eller ægteskab.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Parterapi i Viby

Parterapi i Viby

Det kan være svært at navigere i et parforhold. I disse moderne tider er der mange, der giver op, og kaster håndklædet i ringen efter mange års parforhold eller ægteskab. Vores samfund har på mange måder skab en forestilling om det ideelle parforhold, som kan være svær at leve op til. Heldigvis lever den romantiske forestilling om den eneste ene også endnu, og hvorfor give op på den eneste ene bare fordi man møder modgang og vanskeligheder i parforholdet? 

Parterapi – til par der gerne vil kæmpe videre 

Næsten alle par vil på et eller andet tidspunkt i deres forhold opleve modvind og vanskeligheder, det kan være i form uoverensstemmelser, gentagne skænderier, utilfredsstillende sexliv eller noget helt fjerde. Hvis du og din partner oplever, at i er kørt fast i en ond spiral af uhjælpsomme kommunikationsvaner eller andre problematikker, som udforer jeres forhold, så kan parterapi være en nyttig ressource for jer.  

At gå i parterapi er et tegn på, at man ønsker at kæmpe videre for et sundt og tilfredsstillende parforhold, som er til gavn for begge parter. Et parforhold kan rumme mange udfordringer, men de mest gængse udfordringer bunder oftest i, at man som par har svært ved at kommunikere og gå i dialog uden angreb eller tolkning.  

Manglende gnist, utilfredsstillende sexliv eller utroskab er også nogle af de udfordringer, som mange par kan have svært ved at håndtere. Ved at gå i parterapi får i mulighed for at gå i dialog med hinanden på en konstruktiv og anerkendende måde, og så får i nogle redskaber til hvordan i kan blive bedre til at lytte til hinanden.  

Hvad gør parterapi godt for?

Uanset om man har været sammen i mange år eller er nyforelskede, så kan der være forskellige årsager til at gå i parterapi. Ved at gå i parterapi lærer i at blive bedre til at lytte til hinanden samt at kommunikere på en hensigtsmæssig måde, som i sidste ende vil styrke jeres relation. Parterapi er en nyttig ressource til at lære, hvordan man håndterer de udfordringer, der end måtte være.  

Hver part i et parforhold bør være lykkelig. Et sundt og lykkeligt parforhold bidrager til energi og glæde, som skaber rammerne for et velfungerende liv sammen. Når to personer elsker hinanden, kan det være en stor sorg, hvis man ikke kan få tingene til at fungere. Ved at gå i parterapi får i redskaber og strategier til, hvordan i i fællesskab og hver for sig kan bidrage til et velfungerende forhold og ikke mindst genfinde hinanden.  

Ved hjælp af parterapi lærer i at forstå hinanden bedre, hvilket vil føre til færre konflikter og skænderier. I lærer at blive bedre til at lytte til hinanden fremfor at angribe og fejlfortolke, og det vil bl.a. fremme jeres tilknytning, så igen kan blive glade for hinanden.  

Bor du og din partner i Viby, så tilbyder jeg parterapi, så i i fællesskab kan redde jeres parforhold eller ægteskab og få et lykkeligt liv sammen igen. Parterapi er til jer, der gerne vil give parforholdet en chance for at blive godt igen. 

Parterapi nær dit område

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info