Hafdis Haugaard

Hafdís Æ. Hougaard

Jeg er uddannet EP Parterapeut; EP Terapeut og Coach. Efter at jeg har opnået mine egne personlige drømme, er mit mål at hjælpe andre folk løse deres problemer.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Hafdís Æ. Hougaard – Certificeret psykoterapeut med speciale i parterapi MPF

Mange af mine klienter spørger mig tit om min historie.  Den kan du læse om her…

Psykoterapeuten:

Hafdís Æ. Hougaard

Når du møder mig som psykoterapeut, coach eller parterapeut, møder du en som er helt neutral og uden meninger om, hvad du skal og bør gøre. Det er vigtigt for mig, at jeg ikke tager din taletid. Jeg lytter til din historie, og med udgangspunkt heri giver jeg dig en række konkrete værktøjer, som jeg har erfaret, mine klienter sætter stor pris på! Desuden har jeg fra naturens hånd fået den store gave at have en stærk intuition, som jeg også bruger til at guide dig. Du vil typisk blive overrasket over de positive forandringer det medfører!

Uddannelsen som psykoterapeut og mit daglige virke med at hjælpe andre – danskere og ikke-danskere – med store og små udfordringer på deres vej, er uden tvivl den største og bedste gave, som jeg har kunnet give mig selv

Det er blevet en større og større hjertesag for mig at være med til at løfte folk og støtte dem på deres vej mod et bedre liv og indre lykke. Det er en stor glæde at se mennesker, der før var nedbøjede og opgivende, pludselig rejse sig og skinne som solen på himlen, at mærke deres styrke og følelsen af at kunne ALT.

Ud over uddannelsen som EP PSYKOTERAPEUT,  EP COACH samt  EP SUPERVISER er jeg medlem af ( fadp), hvilket er din garanti for at jeg lever op til de fastsatte standarder der vedr grunduddanelse, har en psykoterapeutisk efteruddanelse omfattende af teori, egenterapi og supervision på 4 år.

Personen bag:

Som mit navn antyder, er jeg islandsk og har boet i Danmark i 15 år. Jeg er gift og har selv 3 børn og min mand 2. Alle børnene er fløjet fra reden, hvilket har givet mig et stort frirum til at beskæftige mig med det, jeg allerhelst ville.

I flere år efter at jeg flyttede til Danmark, havde jeg en følelse af ikke at høre til her. Jeg følte mig udenfor. Ikke at være på hjemmebane gjorde mig svag. Derfor tog offerrollen lige så stille glæden og nydelsen fra mit liv. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvordan mennesker har det med at bo i et andet land end sit hjemland – med et sprog, der ikke er ens modersmål. Jeg troede, at det ville være nemt. Der ikke den store kulturelle forskel mellem Danmark og Island – eller er der? Jo, det viste sig, at det var der! Her stod jeg og følte mig mere og mere nøgen, som tiden gik. Følte at jeg skulle lære alt fra bunden. Jeg manglede mit sikkerhedsnet (jeg fik ét, det tog bare tid!) min familie, mine venner, mit netværk. Til sidst kunne jeg ikke kende hende der i spejlet.

I dag kan jeg oprigtigt sige, at skiftet til at blive psykoterapeut har styrket mig, mit selvværd og mit syn på mig selv. Jeg har lært at være tilfreds med mig selv – og andre. Lært at elske mig selv. Lært at tro på mig selv. Jeg er sluppet af med offerrollen!
Jeg har lært at være stolt af min islandske baggrund. Jeg ved, at min styrke også kommer fra naturen på Island, fra fjeldene, havet, de store vidder. Jeg elsker Island. Mit hjem er i Århus hos min mand og mine børn, men mit HJERTE har hjemme på ISLAND.

Bedste hilsner
Hafdís Æ. Hougaard


Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info