Hafdis Haugaard

Coaching

Som din coach vil jeg lære dig om dine tanker og følelse, som du ikke er så opdreven af. Via coaching vil jeg effektivt støtte dig i at opdage og udnytte dit fulde potentiale og nå nye mål.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Hvad er coaching? 

TANKER bliver til FØLELSER bliver til ADFÆRD bliver til HANDLING.

Coaching kan hjælpe dig med at se de forandringer og forhindringer i øjnene, som hindrer dig i at lade dine drømme gå i opfyldelse. Jeg støtter de individer, der søger efter en måde at leve det liv på, som de inderst inde længes efter. Går du f. eks. og er  ”mellemtilfreds” med dig selv og livet; men aner ikke hvordan du kan ændre det? Bruger du overspringshandlinger og dårlige undskyldninger?  Fylder bekymringerne for meget, og forhindrer de dig at komme videre?

For at opnå de bedste resultater på sin vej mod målet, er man nødt til at kunne skelne mellem, hvad man tænker, og hvad man fornemmer. Tankerne kan være vores værste fjende. Det er meget vigtigt at kunne se de forhindringer i øjnene, som vi lægger ud for os selv. Før man gør det, har man ikke mulighed for at mærke og få øje på de dybest liggende egenskaber.

At vælge coaching hos mig, vil jeg hjælpe dig med at få mere ro i dit liv. Jeg vil give dig nogle redskaber til håndtering af stress – smertefulde følelser – smertefulde tanker – bekymringer – fastlåshed -  manglende selvværd - manglende livsglæde – eksamensangst.  Det øger muligheden for, at du vil synes, at dit liv er noget værd. Det vil styrke dig og give dig mere livskvalitet!

Hvorfor coaching?

  • Der kan være mange grunde til, at man opsøger en coach:
  • Du ved ikke, hvad du VIL
  • Du er stresset, trænger til ro i hverdagen
  • Du drømmer om at blive slankere
  • Du er blevet træt af dit arbejde, føler at du sidder FAST, du savner forandring
  • Du leder efter arbejde og mangler inspiration
  • Du har svært ved at koncentrere dig og få tingene gjort
  • Du drømmer om at få et positivt syn på dig selv og blive bedre til at klare dig socialt
  • Du kender ikke dig selv mere

 “Hafdís har været vidunderlig i sit arbejde med at hjælpe mig på vej i denne proces. Hun har taget meget varmt imod mig og med en professionalisme, som virkelig har givet resultater, og hun giver også én forskellige råd til, hvordan man skal fastholde sit mod og sin styrke.”

Læs hvad min klienter siger

Coaching er ikke terapi eller rådgivning.

Coaching er ikke rådgivning eller terapi. Coachen siger ikke hvad du skal gøre eller mene. Coachen skaber et rum og stiller dig spørgsmål, som kan gøre en verden til forskel for dine udfordringer. Jeg kan finde på at prikke lidt til dig, hvis jeg fornemmer at du har svært ved at rykke dig.

HUSKER DU, AT DAGENE, DER FLYVER AF STED, ER SELVE LIVET?

Læs mere om mig og mine kvalifikationer under  ”Om mig

 Nærmere oplysninger om coaching sessioner findes under ” Priser ” 

“Hafdís har været vidunderlig i sit arbejde med at hjælpe mig på vej i denne proces. Hun har taget meget varmt imod mig og med en professionalisme, som virkelig har givet resultater, og hun giver også én forskellige råd til, hvordan man skal fastholde sit mod og sin styrke.”

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info