Hafdis Haugaard

Online terapi

Hos Balanz.dk kan du vælge online terapi mod angst, stress eller tage coaching sessioner via Skype. Det er nemt og behagelig. Prøv i dag - ring til mig.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Omkring online terapi

Det væsentligste krav til en vellykket online terapi-session er, at du har mulighed for at sidde et uforstyrret sted med din PC, Ipad eller evt. telefon. Når du sidder et godt og trygt sted i fred og ro, vil det typisk efter få minutter føles som om, vi sidder i samme lokale overfor hinanden. Du har derfor mulighed for at få det maksimale udbytte af en terapi online-session, uanset hvor i verden, du befinder dig. Jeg har igennem længere tid haft en del klienter, som benytter online terapi, og de er meget tilfredse med måden, det foregår på.

Har du/I behov for parterapi, kan det også fint foregå online. Ved parterapi er det ligeledes af stor betydning, at I sidder i uforstyrrede omgivelser, så det kan f.eks. være meget fornuftigt at få passet børnene (eller at de er puttet) under en parterapi online-session.

Jeg tilbyder i øvrigt mulighed for online-sessioner om aftenen – både individuel terapi og parterapi.

Send mig en e-mail, en sms eller ring. Så kontakter jeg dig, så vi kan finde den bedste samtaleform for dig.

  1. En individuel online-session varer 60 minutter.
  2. En parterapi online-session varer 70 minutter
  3. En individuel online-session koster 600 kr. eller 510 kr. med klippekort.
  4. En parterapi online-session koster 800 kr. eller 680 kr. med klippekort
  5. Betaling skal ske inden samtalen via MobilePay til 46741 eller bankkonto 7264–118386. 
  6. Kvittering sendes via e-mail til hafdis@balanz.dk

“Jeg har i forbindelse med at jeg blev ramt af stress gået i terapi hos Hafdis Igennem en periode på ca 8 md har Hafdis og jeg arbejdet med at jeg er kommet op igen og fået et boost til at komme videre med livet. Det har været en helt suveræn oplevelse hvor Hafdis har udvist en fantastisk empati og enormt overblik på de små ting der dukkede op undervejs, som var gode at tage fat i for at nå dertil, hvor jeg har fået lyst til livet igen. Tak for hjæælpen du er fantastisk go sommer.”

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info