Hafdis Haugaard

Parterapi i Højbjerg

Jeg hjælper par med parterapi i Højbjerg og sørger for at der skabes dialog mellem begge parter.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Føler du, at gnisten mangler i dit forhold? Er jeres forhold gået i stå efter mange års efter samliv, børnene flyttet hjemmefra og hunden død. Savner I nærhed, forståelse, bekræftelse, samhørighed, Intimitet/sex?

Har travlhedens dagligdag med hverdagens hamsterhjul kørt jer af sporet? Er der utroskab og svigt? Så er parterapi nær Højbjerg, det rigtige for jer. Jeg håber at I kommer til at se gaven I parterapien hos mig og ser på den som en gave eller investering til jer selv, så I kan vokse som par, og ikke mindst som et helt menneske.

Jeg brænder for at arbejde med kærlighed, intimitet og parforhold og hjælper med parterapi i hele Højbjerg. Jeg bor selv i Århus og ved at det kan være vigtigt at ens teraupeut er i nærheden.

Parterapi i Højbjerg

Parterapi i Højbjerger perfekt for par, som:

  • Par der bor i Højbjerg og omegn og skal bruge parterapi
  • er kørt fast og har brug for støtte til at komme videre 
  • med tiden er kommet til at leve liv parallelt og gerne vil finde tilbage på samme spor 
  • ønsker at tage ansvar for deres liv sammen, så de kan få vækst og udvikle sig i fællesskab 
  • længes efter magi og visioner, som de oplevede det, da de var forelskede

Find tilbage til det velfungerende forhold

Parterapi i Højberg, som jeg tilbyder er bygget på emotionsfokuseret parterapi ( EFT ) som kan hjælpe jer at lære at fokusere på jeres følelsesmæssige fundament i jeres parforhold og anerkendelsen af at vi er knyttet til og afhængig af hinanden. Ligesom et barn til sine forælder for at få omsorg, trøst og beskyttelse. Vi kan forberede eller rede et parforhold ved at være tilstede, engageret og lydhør overfor hindanen. 

For os alle er det sådan, at den person, vi elsker mest i verden, kan løfte os op til stjernerne fulde af glæde, men det er også den person, som kan få os til at styrte til jorden. Hvis kontakten til vorespartner er stærk og tryk, kan vi klare disse følsomme øjeblikke. Men når vi ikke føler os trykke og mangler kontakt, er disse øjeblikke som en gnist i en knastør skov. De sætter parforholdet i flammer. Det ville være en god idé at få hjælp med professionel parterapi, så I kan finde tilbage til hinanden igen.

Parterapi nær dit område

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info