Hafdis Haugaard

Symptomer på depression

Ved at hjælpe dig via samtaler og øvelser med at forstå og finde ud af hvad det handler om. Så du bliver fri for at kæmpe hver eneste dag.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Hvad kan være symptomer på depression?

Hvis du føler et eller flere af disse symptomer, vil jeg med glæde hjælpe dig til at få det bedre via samtaler og konkrete øvelser, hvor du vil forstå og finde ud af, hvad det handler om, så du bliver fri for at kæmpe:

NEDTRYKTHED – NEDSAT ENERGI – MAGTESLØSHED – MANGLENDE GLÆDE – UTILFREDSHED – DÅRLIG SØVN – SELVBEBREJDELSE – LAVT SELVVÆRD – RASTLØSHED – MANGLENDE KONCENTRATISION – DÅRLIG HUKOMMELSE – SELVMORDSTANKER – APPETITFORSTYRRELSE – NEDSAT GLÆDE  

Diagnosen DEPRESSION

Diagnosen depression kan indeholde meget forskellige former for kombinationer af symptomer og kan derfor også se meget forskellig ud udefra. Der skelnes mellem lette, moderate og svære depressioner, afhængigt af hvor mange symptomer der er til stede.

NEDTRYKTHED:

Kernesymptomet ved en depression er nedtrykthed.

NEDSAT INTERESSE ELLER GLÆDE:

Aktiviteter, der ellers er kilder til glæde, forekommer pludselig tomme, uinteressante og meningsløse.

NEDSAT ENERGI:

Følelse af konstant træthed, udmattelse og tunghed i kroppen.

SELVBEBREJDELSE OG SKYLDFØLELSE:

Hvis bare jeg havde handlet anderledes, ville jeg ikke stå i denne situation /  føler sig skyldig / har svigtet / er ikke god nok / ingen har lyst til at være sammen med mig.

DÅRLIG SØVN:

sover meget, næsten hele tiden / svært ved at falde i søvn / svært ved at sove / vågner mange gange, og kan ikke falde i søvn igen.

BESVÆR MED AT KONCENTRERE SIG ELLER HUSKE:

man kan få svært ved at planlægge, madlavning / Læse / se film / tage beslutninger om små ting, såsom hvad skal jeg købe ind.

SELVMORDSTANKER / SELVSKADER:

Følelsen af at det er ikke værd at leve, tanker om at tage sit eget liv, trang til at gøre skade på sig selv.

Mine kunder siger...

Mine klienter anbefale mig fordi: De følger sine drømmer; De stopper med at drikke; for mig at de kommer videre med et bedre liv. Ring i dag og lad mig hjælpe dig også.

Mine kunder siger

Mine klienter anbefale mig fordi: De følger sine drømmer; De stopper i den farmig at de kommer videre med et bedre liv. Ring i dag og lad mig hjælpe dig også.

“Jeg vidste ikke helt, hvad det var, jeg savnede, jo, på en vis måde, men ikke hvorfor, jeg savnede det, og hvordan jeg skulle få fat i det igen. Hafdís introducerede mig for mig selv som lille pige, otte år gammel. I dag tænker jeg på denne pige hver dag, og hun hjælper mig med at tro på mig selv og gøre det, som gør mig lykkelig, og på samme tid hjælper jeg hende med at tro på sig selv. Psykoterapi er en god metode til at løse op for de følelser, som har filtret sig sammen, og Hafdís er rigtig god til at guide dig ind til din egen kerne.”

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info