Hafdis Haugaard

Parterapi

Der er utroligt mange årsager til at gå til parterapi. Med parterapi kan i lære bevidst dialog, i bygger tryghed og så hjælpes i med at finde romantikken igen. Kontakt mig og prøv parterapi

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Parterapi – hvad er det, og hvad får I ud af det? 

At leve sammen i et parforhold rummer mange udfordringer, som kan have meget forskellig karakter. Blandt de ofte forekommende er uoverensstemmelser og skænderier, manglende gnist, utilfredsstillende sexliv eller utroskab. Udfordringerne kan forekomme, uanset om man har været i et langvarigt forhold eller er nyforelskede.

Jeg hjælper par med parterapi i hele århus og omegn (Hele Østjylland, i Højbjerg, i Risskov, i Viby og ja, hele Århus).

Parterapi

Parterapi er tilrettelagt som en samtale mellem dig og din partner, og det er min opgave at guide jer. Målet med min parterapi er at styrke jeres gensidige forståelse, dialog og tilknytning. Jeg hjælper jer med at få jeres liv til at fungere godt privat og på arbejde, så I selv er lykkelige, jeres børn trives, og I har energi og glæde, hvor I kan skabe gode rammer for jeres familie. 

I vil lære at lytte til hinanden! Det er så befriende at have en dialog uden angreb eller tolkning.

Her er nogle vigtige mål i parterapi:

  • parterapi hjælper jer med at finde en ny måde at kommunikere på om følelser, frygt, traumer  og seksuelle præferencer. 
  • parterapi hjælper jer til selverkendelse og til at reflektere over jeres behov.
  • parterapi hjælper jer med at opnå et velfungerende parforhold, uden jalousi, uden faslåshed. 
  • parterapi hjælper jer med at opnå nye indsigter og inspiration til at bryde jeres gamle rutiner og mønstre.
  • parterapi hjælper jer med at undlade at lede efter fejl hos hinanden.

Hvorfor kan parterapi være godt for dig / jer:

I lærer at forstå hinanden bedre. 

HVAD ER Så GODT VED DET? 

I skændes mindre og lytter mere.

HVAD ER Så GODT VED DET?

I bliver glade for hinanden igen.

HVAD ER Så GODT VED DET?

I får lyst til at være sammen igen.

HVAD ER Så GODT VED DET?

I redder jeres ægteskab.

HVAD ER Så GODT VED DET?

I får et liv hvor I fokuserer på de rigtige ting, hvor jeres børn trives, hvor I selv er lykkelige, hvor I både får privatliv og arbejdsliv til at fungere – og I redder jeres økonomi! 

Parterapi er et oplagt valg for:

  • par der er kørt fast og har brug for en effektiv støtte til at komme videre.
  • par der tager sit forhold alvorligt og ønsker at gøre det endnu bedre og at tage ansvar for sin egen og den fælles vækst og udvikling.
  • par der lever et praktisk parallelliv og længes efter den magi, livfuldhed og visioner, de oplevede under forelskelsesfasen.
  • par der er tæt på at gå fra hinanden, men ønsker at give forholdet en sidste chance.
  • par der er udfordrede på grund af ”dine, mine, vores”børn.

Intimitet i parforholdet

Begær er en fundamental del af vores frihed og lykke. Rigtig mange føler, at der er for lidt passion i deres parforhold.  Selv om vejen til et dejligt intimliv ligger lige under overfladen, er vi for bevidste, bange for afvisning, og vores selvtillid er for svag til, at vi tør gøre noget ved det.

Vi tilbringer hele weekender på forretningskonferencer for at lære, hvad der er nyt og hot i vores erhverv. Vi bruger tid på dagens træning til den kommende halvmarathon, og vi bruger tid på at lære / bruge så meget nyt, f.eks. at gå til yoga, at meditere og at lave hjemmelavet pasta … men når det kommer til soveværelset, har vi kun den viden, som vi har fra den forfærdelige, gammeldags seksualundervisning i vores ungdom, fra erotiske film og i bedste fald samtaler med venner. Alt for mange har svært ved at snakke om sandheden  om hvordan de har det med deres eget seksliv – hvad der mangler, og hvad skal der til for at det bliver bedre.

Hvornår har du sidst brugt dedikeret tid på at fortælle din partner omkring din længsel og fantasier, eller tilegnet dig ny og inspirerende viden og været fokuseret på at forbedre noget af det vigtigste i dit parforhold.

Vejen dertil kan være ny og udfordrende, og den kræver en hjælpende hånd til at lære at kommunikere på en helt ny måde. Det er aldrig for sent at genfinde hinanden og få et fantastisk intimt liv!

“ Jeg kan varmt anbefale Hafdis. Hun er rigtig sød og god at tale med og man føler sig godt tilpas. Samtidig med det så er hun rigtig dygtig og professionel, og har givet mig rigtig mange gode redskaber med som hjælp. Og det har hjulpet rigtig meget.”

Parterapi nær dit område

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info