Hafdis Haugaard

Parterapi i Risskov

De fleste af os vil på et eller andet tidspunkt møde muren i et kærlighedsforhold. Er I kørt fast i jeres forhold, og følelserne blevet uhåndterbare og kriserne uløselige.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Pludselig bliver forholdet til den vi elsker, faretruende og skrøbeligt og der kommer et behov for at få hjælp via Parterapi i Risskov. Vi sårer hindanen, kritiserer, raser og anklager selvom vi egentlig ønsker det modsætte.  Jeg kan hjælpe jer at finde ud af hvad er det der sker? Og jeg hjælpe jer at stoppe den onde cirkel, finde tilbage til hinanden og intimiteten igen? Jeg tilbyder parterapi nær Risskov ved Aarhus enten på min klinik i Aarhus C eller Online. Herunder kan du læse mere om, hvad jeg kan tilbyde – samt blive klogere på, hvem jeg er. 

Parterapi i Risskov

Risskov parterapi: det kan jeg hjælpe jer med: 

  • en guidet proces, hvor I kommer til at reflektere over jeres behov og forbinde dem
  • at opløse konflikter, vrede og raseri
  • at bryde gamle mønstre og finde nye indsigter og inspiration til det gode forhold
  • en taktik til at snakke om seksuelle præferencer
  • at kunne snakke om frygt, traumer og følelser
  • at finde romantikken frem igen 

Hvem er jeg?

Jeg er en empatisk og ærlig terapeut, der er indstillet på at forstå jer og jeres udfordringer. Jeg yder Parterapi nær Risskov og hjælper dig og jeres forhold. Jeg har masser af livserfaring med i bagagen og har selv oplevet at blive skilt og været single med små børn. I dag er jeg et helt andet sted og jeg ved at det at være i krise ikke slutningen på livet. Jeg har lært at tro på, at efter hver vinter kommer foråret. Og meget som jeg hadede at høre det fra andre kloge mennesker,  ”at solen ville vise sig i mit liv igen”!! Var på det tidspunkt helt umuligt. 

Takket været min passion for personlig udvikling, kærlighed og parforhold at jeg havde mod på at søge hjælp. Jeg iagttog med blanding af frygt og sorg fascination af hvordan et menneske kan svigte hinanden og såre en til vanvid, og for mig blev det en stor interesse for de dybere følelser hos mennesker. 

Min mission med parterapien, som du finder nær Risskov ved Aarhus, er at hjælpe par med at forstå hinanden, finde gnisten igen og komme tilbage til et godt liv sammen, hver iser, som et menneske. Jeg har valgt at specialisere mig i parterapi, fordi jeg brænder for at arbejde med kærlighed, intimitet og parforhold. 

Parterapi nær dit område

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info