Hafdis Haugaard

Parterapi i Århus

Trænger du og din partner til at genfinde kærligheden igen eller har din partner og dig brug for parterapi i Århus?

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Pris for Parterapi

Vi har en siden dedikeret til priser for min parterapi i Århus. Der kan du læse meget mere omkring priser for parterapi, men også se priserne for almindelig terapi og online terapi.

Jeg er parterapeut i århus og tilbyder gratis at tage en kort uforpligtende samtale med dig for, at se om parterapi er det rigtige for dig og jer.

Parterapi i Århus

Genfind kærligheden 

Uanset om man har været i et parforhold i mange år, eller forholdet stadigvæk er nyt, så kan man som par rende ind i vanskeligheder, som kan udfordre forholdet og skabe tvivl.  

Et harmonisk og lykkeligt parforhold kræver at hver part yder en indsats, men når hverdagen presser på, så kan man hurtigt komme til at overse eller nedprioritere sin partner til fordel for daglige gøremål eller aftaler med vennerne. Hvis i drømmer om et bedre og mere harmonisk parforhold, hvor der er tid til nærvær og kærlighed, så er parterapi måske den rette løsning for jer.  

Der kan være mange årsager til at gå i parterapi, men uanset årsagen til at gå i parterapi, så bør målet altid være at optimere og forbedre forholdet, så i igen kan blive glade for hinanden og jeres liv sammen.  

Uanset hvor store jeres vanskeligheder er, så kan parterapi hjælpe jer til et sundere, lykkeligere og stærkere forhold. Mange par glemmer hinanden i forbifarten, og for nogle går det udover kommunikationen, som oftest kan ende i angreb og fejlfortolkninger. For mange er det vigtigste redskab til et sundt og lykkeligt parforhold, at man mestrer evnen til at kommunikere og lytte til hinanden. Hvis man som par har svært ved at kommunikere, kan parterapi hjælpe jer til at blive bedre til at lytte til hinanden og skabe meningsfuld og hensigtsmæssig dialog, som bidrager til en stærkere tilknytning til hinanden. 

“ Jeg kan varmt anbefale Hafdis. Hun er rigtig sød og god at tale med og man føler sig godt tilpas. Samtidig med det så er hun rigtig dygtig og professionel, og har givet mig rigtig mange gode redskaber med som hjælp. Og det har hjulpet rigtig meget.”

Hvorfor parterapi? 

Der kan være forskellige årsager til at gå i parterapi. Nogle par går i parterapi, fordi de er havnet i en ond spiral af skænderier og konflikter, som har en ødelæggende effekt på deres forhold. Andre gør det for at forebygge problemer og udfordringer inden de opstår.  

Parterapi er for par, der gerne vil kæmpe for forholdet. Der kan være mange årsager til at ens parforhold er udfordret, men hvis begge parter ønsker at kæmpe for et lykkeligt liv sammen, så er parterapi en nyttig og effektiv ressource til at genfinde kærligheden til hinanden.  

Bor I i eller omkring Aarhus, så tilbyder jeg parterapi, så i i fællesskab kan skabe rammerne for et sundere, lykkeligere og stærkere parforhold. Hos Balanz er hver terapisession skræddersyet jeres behov. Parterapi foregår som en samtale mellem dig og din partner, hvor jeg guider jer igennem processen til at opnå gensidig forståelse og tilknytning.   

Et lykkeligt parforhold er vigtigt for et velfungerende liv sammen, og i parterapi vil i også få redskaber til at få mere intimitet i parforholdet, så I igen kan vel genfinde den kærlighed til hinanden, som i oplevede i starten af jeres forhold.

Hvad koster din parterapi?

Min parterapi koster for 90 min: 1400,- kr. og du skal være meget velkommen til at ringe til mig inden så vi kan finde ud af om det er det rigtige for dig.

Hvad er din adresse?

Min adresse er Immervad 1, 1. tv, 8000 Aarhus C.

Hvilke årsager oplever du folk starter i parterapi for?

Der kan være utrolig mange forskellige årsager til at starte i parterapi, men de 2 hyppigste er nok utroskab og nye forældre. Utroskab giver sig selv, men det kan være svært at være nye forældre og der skal pludseligt tages helt nye hensyn og man skal give hinanden plads.

Parterapi nær dit område

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info