Hafdis Haugaard

Terapi

I et terapiforløb tager jeg udgangspunkt i, hvordan du har det. Har du brug for forandring i dit liv inden for nogen særlige områder? Kontakt mig til at høre hvad jeg kan afhjælpe med individuel terapi

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Omkring terapi 

I min terapi, tager jeg altid udgangspunkt i, hvordan du har det lige nu.

Har du brug for forandring i dit liv inden for nogle særlige områder? Måske er der nogle følelser, der dukker op igen og igen, og som er begyndt at fylde alt for meget i din hverdag. 

Terapi

Terapi er unikt for dig og dine behov

  • Social træthed, brug for fred i hverdagen
  • Uoverkommelige beslutninger eller situationer
  • Følelser som mismod, sorg, vrede, irritation
  • Gentagen utilfredshed med eller irritation over arbejdsforhold eller familieliv
  • Tvangstanker eller en følelse af uro over ikke at vide, hvor du er på vej hen, eller hvad dit mål er
  • Hvem er jeg?

Få talt om ting du savner …

  • Glæden, lykken, det at kunne være i ro og fred, nærvær?
  • Nogle definerede mål, mod, styrke, ærlighed? At være dig selv?

De fleste vil på et tidspunkt i livet opleve at hverdagen synes udfordrende, at man har mistet fodfæstet og er blevet til en skygge af sig selv. Derfor kan det være gavnligt at få terapi til at tackle problematikken og opnå større selvforståelse og derved få lettere ved at blive den udgave af sig selv, man ønsker at være.

Uanset hvordan du oplever det, så er det din oplevelse. Jeg kan støtte dig i processen med at ændre på savnet og længslen, tage udfordringen op og guide dig, når du skal tage dine beslutninger. Jeg giver dig værktøjer til at håndtere uhjælpsomme tanker, som spænder ben for dig. Min erfaring er at ofte skal der få justeringer til for at skabe positive forandringer.

Vi er alle enestående mennesker på hver vores måde. Det betyder, at vi ønsker os de forandringer, som er bedst for hver og én af os.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uddybende samtale.

“ God morgen Hafdis Der nu gået ca 3 uger siden jeg var hos dig sidst. og jeg føler jeg har taget godt ryk i positive retning, specielt et par dage efter jeg var hos dig sidst. Lige pludselig kiggede jeg lidt op igen, var mere open over for alle mennesker og havde lyst til at lave noget udenfor mit hjem og min vrede var ikke så voldsom indeni mig. Det var dejlig følelse. ”

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info