Hafdis Haugaard

Mine klienter siger

Jeg har været så heldig at arbejde med helt utrolig mange dejlige klienter som har givet mig anmeldelser tilbage. Du kan læse et uddrag af deres kommentarer herunder.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Hafdis er et meget imødekommende, varmt og lyttende menneske, som var en stor hjælp for både min mand og jeg. Hafdis er god til at finde balancen imellem at lade folk tale og at styre samtalen hen på de vigtigste emner og punkter. En virkelig dygtig terapeut, som jeg vil anbefale til alle, der er i tvivl om, hvem de skal vælge. Kæmpe ros herfra!

Kære Hafdis 1000 tak for din måde at være på, dine råd , ja hele forløbet. Du er supergod til dit job, du ved lige hvad du skal spørge om og hvad der kan give stof til eftertanke, når man står i min situation. Jeg har gemt alt tekst og vil finde det frem når jeg lige tænker hvad var det nu Hafdis skrev😊 Mange knus J

J

Jeg har gået hos Hafdis i omkring 4 måneder og kan allerede mærke en stor forskel fra da jeg startede og nu. Jeg har haft lavt selvværd og været i krig mod mig selv uden jeg egentligt selv kunne se det, da det føltes så meget som en del af mig. Hafdis har så hjulpet mig med først at få bevidstheden og så redskaberne til at kunne udvikle mig. Hun har skabt et rum, hvor jeg har følt mig fuldstændig tryg, rummet og set, præcis for den jeg er. Hun har hjulpet mig med at forstå mig selv og givet mig værktøjer til at kunne passe bedre på mig selv og slutte mere og mere fred med den jeg er. Og det er jeg evigt taknemmelig for!

Lise

Kære Hafdis,

Jeg vil blot sige tusind tak for din utrolige støtte og yderst profesionelle tilgang til de udfordringer jeg har stået med.

Siden vores første møde for mere end et år siden, har du været klar til at guide mig i den rigtige retning, uanset om det handlede om usikkerhed, mindreværd eller alle de problemer man møder som skilt og efterfølgende som en del af en sammenbragt familie. Du har delt ud af dine egne erfaringer, og du har hjulpet mig til at se en masse ting i et andet lys. 

Jeg kan derfor takke dig for, at jeg nu samarbejder med min exmand om vores to skønne piger, og vi er ligefrem begyndt at lave ting sammen med pigerne  Det troede jeg ærligt talt aldrig ville kunne ske. Du har hjulpet mig til at forstå mine handlemønstre, og ikke mindst hvordan jeg får dem ændret, så de ikke længere spænder ben for mig. Og det har aldrig gået bedre i mit forhold. Vi er netop kommet hjem fra vores første ferie uden ét eneste skænderi, og det er helt nye toner for os. 

Jeg ved godt at jeg stadig har meget at arbejde med, og det er vel kun naturligt når man har en tung rygsæk med meget svigt og sorg i bagagen, men jeg ved at du altid er der for mig, og det er en kæmpe hjælp. Du skal have en særlig tak for at altid at finde tid til mig når det brændte på, uanset om det var et møde, et opkald eller en kærlig og omsorgsfuld SMS. 

Jeg kan kun sige: Tusind tak for dig! 

Lene

HAR HAFT ET FORLØB HOS HAFDIS.  VIRKELIG EN GOD OPLEVELSE,   OG HUN ER SPOT ON I DEN MÅDE HUN HAR SET MIG PÅ,  HVILKET HAR GJORT AT JEG HAR HAFT NEMMERE VAD AT ÆNDRE UHENSIGTMÆSSIGT ADFÆRD. HUN HAR VIRKELIG HJULPET MIG.

NANNA KIELGAST FREVING

Jeg har i forbindelse med at jeg blev ramt af stress gået i terapi hos Hafdis Igennem en periode på ca 8 md har Hafdis og jeg arbejdet med at jeg er kommet op igen og fået et boost til at komme videre med livet. Det har været en helt suveræn oplevelse hvor Hafdis har udvist en fantastisk empati og enormt overblik på de små ting der dukkede op undervejs, som var gode at tage fat i for at nå dertil, hvor jeg har fået lyst til livet igen. Tak for hjæælpen du er fantastisk go sommer.

Morten

Hej Hafdis

Jeg har gennem de sidste 3 måneder været i et forløb hos dig. I denne periode har du givet mig troen på mig selv tilbage gennem vore intense snakke og visualiseringer, og hjulpet mig til at se en ny Per. Her til morgen stod jeg tidligt op. Det var symbolsk frostkoldt og solen skinnede fra en skyfri himmel. Ren impulsivt besluttede jeg at køre til Århus S for at gå en tur i mit sving. Det sving hvor jeg i vore snakke har parkeret en kørestol, et musikinstrument, en reol og meget andet. Jeg parkerede bilen lidt derfra for at få gåturen derom. På vej derom mødte jeg en løber og sagde godmorgen, og jeg tænkte på de mange gange hvor det har været mig som løb lige netop den tur. Lyset var perfekt og jeg fik taget det første af de 4 billeder som vi har aftalt skal støtte mig i processen. Hele situationen var så tæt på det øjeblik vi har talt om, men klokkespillet spillede dog ikke – ”Det kimer nu”. Som jeg stod der i svinget og efterfølgende gik opad vejen mod solen mærkede jeg klumpen i maven, og jeg forstod pludselig hvad det var jeg var ved. Jeg tog afsked med den gamle Per! På toppen stoppede jeg op og kiggede mig tilbage, og tørrede de tårer som sad i øjnene væk. Jeg tog 10 dybe indåndinger og nød øjeblikket og gik langsomt tilbage mod bilen. Jeg kan varmt anbefale Hafdis, da hun har en fantastisk evne til at læse situationen, og gennem praktiske øvelser og konstruktive og til tider vanskelige spørgsmål udfordre en . Du har været en helt fantastisk støtte i min proces og jeg er ikke i tvivl om at jeg nu nok skal komme igennem, og altid vil kunne trække på dig, hvis behovet skulle opstå.

Per

Jeg var på jagt efter lykken, og både bevidst og ubevidst var jeg klar over, at der var nogle løse ender, som krævede, at jeg gjorde noget ved dem. I dag har jeg en bedre forståelse for det, som har siddet i mig gennem lang tid og for, hvordan jeg skal tackle det. Efter hver time havde jeg fået en bedre forståelse for de ting, som jeg ikke havde kunnet finde ud af. Hafdís har en særlig evne til at huske, hvad jeg siger, forstå mig og sige de rette ting, som gavner mig i min proces.

Jeg er et bedre menneske i dag, fordi jeg virkelig har fortjent det; jeg er ved at lære at elske mig selv og være fair. Det er en livslang mission, som kræver konstant vedligeholdelse.

Eyþór Arnar I.

Jeg kan varmt anbefale Hafdis. Hun er rigtig sød og god at tale med og man føler sig godt tilpas. Samtidig med det så er hun rigtig dygtig og professionel, og har givet mig rigtig mange gode redskaber med som hjælp. Og det har hjulpet rigtig meget.

Kun varme anbefalinger her fra

Lars

Jeg så en af Hafdís’ reklamer for Psykoterapi, og jeg besluttede mig for at ringe til hende efter, at jeg havde læst den første sætning:

’Savner du at leve det liv, som inderst inde er dig?’

Jeg vidste ikke helt, hvad det var, jeg savnede, jo, på en vis måde, men ikke hvorfor, jeg savnede det, og hvordan jeg skulle få fat i det igen. Hafdís introducerede mig for mig selv som lille pige, otte år gammel. I dag tænker jeg på denne pige hver dag, og hun hjælper mig med at tro på mig selv og gøre det, som gør mig lykkelig, og på samme tid hjælper jeg hende med at tro på sig selv. Psykoterapi er en god metode til at løse op for de følelser, som har filtret sig sammen, og Hafdís er rigtig god til at guide dig ind til din egen kerne.

Sandra

Hilsen fra en klient.

Jeg blev sat på en rejse, Så stor og så lang tid. Jeg ville aldrig have fundet mig, Medmindre jeg har stærk. Du trak mig fra vandet, Og vasket alle væk. De dæmoner og ar og tanker, Jeg havde kæmpet, som træsko. Dalen er nu renere, Og min fremtid er så lyst. Jeg er gladere og slankere, Ved siden af mig, at du slås. Tak, fordi du er min træner, For at vaske det hele væk. Jeg vil ikke længere blive pocherer, Kun giver, som du siger. Stærkere og klogere, jeg håber at give tilbage, Og at være den smukke mig. Takket være dig er jeg på min vej, Og helt at være fri.

”Hvis du søger mere balance og glæde i dit liv, så anbefaler jeg afgjort den terapiform, som Hafdís tilbyder: psykoterapi og coaching. Her forsøger I blandt andet at finde frem til en forklaring på det særlige adfærdsmønster, som vi forsøger at bryde i vores voksenår, men forklaringerne skal ofte findes i barndommen og opvæksten, som har været med til at forme vores personlighed og kan hjælpe os med at forstå sammenhængen mellem barndomsminder og den måde, vi handler på i nutiden. Hafdís har været vidunderlig i sit arbejde med at hjælpe mig på vej i denne proces. Hun har taget meget varmt imod mig og med en professionalisme, som virkelig har givet resultater, og hun giver også én forskellige råd til, hvordan man skal fastholde sit mod og sin styrke. Man må ikke glemme, at dette arbejde kræver meget af én selv, og Hafdís leder én på vej og omfatter hele processen med stor professionalisme.”

Anne

Kontaktede Hafdis gennem GO MENTOR, hun kvitterede hurtigt med en aftale hvilket var vigtigt i mit tilfælde. Hafdis arbejder konstruktivt og finder hurtigt ind til problemets kerne. Praktiske øvelser og en række inspirerende værktøjer/apps supporterede hendes arbejde på bedste vis. Desuden tilbød Hafdis en effektiv SMS service da jeg ofte er på rejse. Kan varmt anbefale hendes professionelle arbejde, uvurderlig værdifuldt for mit vedkommende!

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info