Hafdis Haugaard

Symptomer på stress

Jo længere tid du har oplevet symptomer på stress, jo større konsekvenser har det for dit helbred, så det er vigtigt med en tidlig indsats.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Hvad er stress?

Når ens virkelighed ikke ser ud, som man ønsker den skal se ud!

Når der er ubalance mellem krav og ressourcer!

Jo længere tid du har oplevet symptomer på stress, jo større konsekvenser har det for dit helbred,. Det er derfor vigtigt med en tidlig indsats mod stress, så du igen finder balancen i livet. En stresscoach kan behandle dig, så livskvaliteten, overskuddet og energien vender tilbage. 

Coachen hjælper dig blandt andet med:

  • at genskabe overblikket/balancen
  • at planlægge og strukturere din hverdag
  • at få overskud og livsglæde igen
  • at forebygge yderligere stresstilstande
  • at gøre dig bevidst om de situationer, der stresser dig
  • at lære dig at prioritere dig selv

Stress kan beskrives på forskellig vis.

Begrebet stress dækker over tilstande og situationer: Den stress, vi oplever i hverdagen, hvor vi ER stressede. Den mere alvorlige stress, hvor vi HAR stress. Den alvorligste, hvor vi er blevet SYGE af stress.

Både mennesker og dyr (pattedyr) bliver stressede på samme måde. Forestil dig en løve på jagt efter mad. Den opdager et muligt bytte, en zebra. Zebraen får øje på løven og er klar over, at der er fare på færde og er helt sikkert stresset. Løven stresser også, når den skal jage zebraen, fordi den kæmper eller forsøger at opnå noget.

Du kan overveje, om du i din hverdag føler dig mest som zebraen, der bliver jaget, eller mest som løven, der jager. I situationen, hvor løven jager zebraen, er de begge to stressede. Forskellen er, at når jagten er slut, vil zebraen, hvis den slap fri, stadigvæk kunne være stresset ved blot at se eller tænke på løven. Modsat er løven, selvom den ikke fik stillet sulten, ikke stresset blot ved at se eller tænke på zebraen.

Stress er ….. Ubalance mellem krav og ressourcer

Stress er resultatet af oplevede krav og udfordringer, som vi føler os tvunget til at håndtere, som kræver anstrengelse, og
hvor de interne og eksterne ressourcer vi har til rådighed, opleves som utilstrækkelige til at håndtere disse krav


Bobby Zachariae

“Jeg vidste ikke helt, hvad det var, jeg savnede, jo, på en vis måde, men ikke hvorfor, jeg savnede det, og hvordan jeg skulle få fat i det igen. Hafdís introducerede mig for mig selv som lille pige, otte år gammel. I dag tænker jeg på denne pige hver dag, og hun hjælper mig med at tro på mig selv og gøre det, som gør mig lykkelig, og på samme tid hjælper jeg hende med at tro på sig selv. Psykoterapi er en god metode til at løse op for de følelser, som har filtret sig sammen, og Hafdís er rigtig god til at guide dig ind til din egen kerne.”

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info