Hafdis Haugaard

Terapi i Østjylland

Terapi er ikke forbeholdt nogen frem for nogle andre. Vi kan alle sammen rende ind i vanskeligheder og perioder i vores liv.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Terapi i Østjylland

Terapi i Østjylland

Har du brug for positiv forandring i dit liv? De fleste har sikkert prøvet at sidde fast i en ond spiral af uhjælpsomme tanker, som på mange måder udfordrer ens mentale helbred og følelsesmæssige sundhed. Hvis det er tilfældet i din situation, eller du føler, at du har mistet fodfæstet, så kan terapi være en nyttig ressource.  

Hvem kan have brug for terapi? 

Terapi er ikke forbeholdt nogen frem for nogle andre. Vi kan alle sammen rende ind i vanskeligheder og perioder i vores liv, hvor tingene synes uoverkommelige og svære at håndtere. Når vi først er havnet i en situation, hvor hverdagen synes udfordrende, eller man har mistet fodfæstet, så kan det oftest synes uhåndgribeligt og måske endda uoverkommeligt at finde en løsning på problematikken. 
Når vanskelighederne eller problematikkerne trænger sig på, og der ikke synes at være nogle tænkelige løsninger i sigte, så kan terapi hjælpe dig til at se muligheder og løsninger ud fra nye synspunkter. Oftest kan det være svært at sætte problematikkerne i perspektiv, men ved at gå i terapi får du nye synspunkter på tingene, som kan hjælpe dig til at se løsninger og muligheder frem for forhindringer.  

Vi kan alle sammen få brug for terapi. At gå i terapi er for alle, der gerne vil opnå en bedre selvforståelse. Terapi er en nyttig ressource til at opnå mental og følelsesmæssig sundhed. At gå i terapi kan bidrage til positive forandringer indenfor særlige områder. Hos Balanz er terapi altid skræddersyet dine unikke og individuelle behov. Vi kan hver især have vores egne og individuelle grunde til at gå i terapi, og det er der naturligvis taget højde for.  

Gode grunde til at gå i terapi 

Der er masser af gode grunde til at gå i terapi i Østjylland. Først og fremmest kan terapi hjælpe med at fremme følelsesmæssig og mental sundhed og velvære. Dernæst hjælper terapi dig til at opnå en større selvforståelse og selvkendelse. 

Hvis du går med følelser, tanker eller holdninger som du ikke selv forstår, så kan terapi hjælpe dig til at forstå disse samt hvorfor disse forekommer. I dagens Danmark er der mange, der går med følelsen af ikke at være god nok, vi pisker os selv mere end hvad godt er, og det går udover vores selvværd og selvforståelse. Terapi kan give dig redskaber til at opnå mere selvfølelse, så du undgår at være så hård ved dig selv. Dermed kan terapi også være med til at styrke dit selvværd, og afhjælpe negative og uhjælpsomme tanker, som ikke er til gavn for din mentale sundhed.  

I terapi kan du også få talt om de ting du savner. Savner du glæden og lykken, så støtter jeg dig i processen med at ændre på savnet og længslen. Jeg tilbyder dig redskaber til at opnå positive forandringer, og så guider jeg dig gerne igennem eventuelle beslutninger, der skal tages.  
 
Terapi er ikke kun for personer med psykiske udfordringer, det er for alle, der gerne vil lære sig selv bedre at kende samt at forstå egne reaktionsmønstre, for derved at opnå positive forandringer for ens mentale og følelsesmæssige helbred. 

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info