Hafdis Haugaard

Terapi i Århus

Der kan være mange årsager til at have brug for terapi i Århus. Terapi er ikke bare en ting, det er derimod målrettet dig og dine behov.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Terapi i Århus

Når hverdagen føles svær, eller dine tanker fyldes af negativitet eller dårlige minder, så kan det være en god idé at snakke med nogen om det, så du ikke går med det hele selv. Terapi er for dig, som går og døjer med nogle ting, som tyngder dig. Hos en terapeut finder du en støtte, som er svær at finde andre steder. Selvom der er mange ting, man kan snakke med sine venner eller familie om, så hjælper terapi dig på en helt anden måde.  

Hvorfor terapi? 

Der kan være mange årsager til at have brug for terapi. Terapi er ikke bare en ting, det er derimod målrettet dig og dine behov. Hvad end du går og døjer med, så er det altid din oplevelse, som er i fokus. En terapeut kan hjælpe med at se problemer ud fra et andet perspektiv.  

Mange tror fejlagtigt at terapi kun er for folk med psykiske udfordringer; folk som har oplevet noget traumatiserende i deres fortid, eller folk som på den eller anden måde døjer med et sind, som af og til kan være præget af mærke tanker. Selvom det er rigtigt, at personer med psykiske udfordringer kan have brug for terapi, så er terapi er ikke forbeholdt en bestemt type mennesker. Terapi er derimod for alle, som måtte finde sig selv i en tilstand af at have brug for nogle at snakke med.  

Med en terapeut kan man snakke om de ting, der fylder i hverdagen, og som måske endda er medvirkende til at følelsen af glæde udebliver. Uanset hvad dine grunde til at gå til terapi er, så kan en terapeut hjælpe dig med at se dine problematikker i et nyt perspektiv, men du vil også opleve at opnå en større selvforståelse.  

Hvis du føler, at du er gået hen og blevet en skygge af dig selv, så kan en terapeut hjælpe dig med at blive den udgave af dig selv, som du ønsker at være. Terapi hjælper dig til en følelsesmæssig og mental sundhed, derfor er terapi heller ikke forbeholdt vanskelige tider eller traumer, men derimod et redskab du kan benytte dig af, hvis du har brug for at tilføje nye synspunkter til dit eget.  

Få terapi i Aarhus 

Bor du i Aarhus området og har du brug for en at snakke med, så tilbyder jeg hos Balanz.dk terapi, som er unikt målrettet dig og dine behov.  

Jeg hjælper dig med at opnå den forandring i dit liv, som du har brug for, for at blive den udgave af dig selv, som du gerne vil være. Jeg taler dig ikke efter munden, men jeg forsøger derimod at give dig nye syn på tingene og stof til eftertanke, så du i sidste ende opnår en større selvforståelse. Uanset dine behov, så står jeg klar til at hjælpe dig.  

Savner du at føle glæde, eller oplever du følelses såsom mismod, vrede og irritation så hjælper jeg dig med at tackle problematikken. Med få værktøjer hjælper jeg dig til at skabe positive forandringer.  

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info