Hafdis Haugaard

Jeg tilbyder parterapi og coaching

Jeg tilbyder terapi til par og terapi til individuelle personer som coach. Jeg kan hjælpe når I skal skilles eller skifte job. Ring mig og lad mig se hvordan kan jeg guide dig.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Parterapi – Coaching – Terapi – Rådgivning – Familieterapi

Terapi

Hvad er terapi?

At vise vejen...

Det græske ord ’Therapeuin’ betyder at støtte og hjælpe til balance; terapi er: at vise vejen. Terapi betyder altså at støtte den naturlige proces hen mod balance i vores liv, sind og tilstand. I terapi kan man tale om sine tanker, følelser og handlinger og gennem terapeutens spørgsmål udforske sine problemstillinger fra nye vinkler.

Terapi er anvendelse af psykologiske metoder til at blive mere bevidst om sig selv, sine reaktionsmønstre og sin måde at være sammen med andre på. Gennem bevidsthed om dette, bliver du i stand til at træffe dine til- og fravalg. Du bliver i stand til at handle mere hensigtsmæssigt i dit liv.
 

Individuelle samtaler

Har du brug for forandring i dit liv med en Coach – terapi – rådgivning,  inden for nogen særlige områder? Måske er der nogle følelser, der dukker op igen og igen, og som er begyndt at fylde alt for meget. De fleste af os vil på tidspunkt i livet opleve at hverdagen synes udfordrende som for eksempel … hvor vi føler

  • Social træthed, brug for fred i hverdagen
  • Uoverkommelige beslutninger eller situationer
  • Følelser som mismod, sorg, vrede, irritation
  • Gentagen utilfredshed med eller irritation over arbejdsforhold eller familieliv, krise
  • Tvangstanker eller en følelse af uro over ikke at vide, hvor du er på vej hen, eller hvad dit mål er
  • Hvem er jeg?

Savner du …

  • Glæden, lykken, det at kunne være i ro og fred, nærvær?
  • Nogen definerede mål, mod, styrke, ærlighed? At være dig selv?

Uanset hvordan du oplever det, så er det din oplevelse. Jeg kan støtte dig i processen med rådgivning som kan  ændre på savnet og længslen, tage udfordringen op og guide dig, når du skal tage dine beslutninger. Vi er alle enestående mennesker på hver vores måde. Det betyder, at vi ønsker os de forandringer, som er bedst for hver og én af os.

Parterapi

Parterapi er en investering hvor I gennem rådgivende samtaler får I muligheden for at genfinde hinanden uden anklager og kamp. Sværdene bliver lagt på hylden, og i bliver hjulpet igennem videnskablige metoder, der skal hjælpe jer med at finde frem til hvor I vil hen med hinanden.

I kommer til at lære at lytte, hvor i ikke tolker eller vurderer hinanden!

Det er så befriende at have en dialog uden angreb eller tolkning, at have en bevidst dialog bygger trygheden op og vi begynder at være mere lydhør overfor for hinanden. Her lærer vi at slippe forsvaret og at angribe hinanden. Ved at få forståelsen for hvad vi længes efter dybest set, det at blive set og hørt i kærlighed giver det os en forståelse om os selv, og det kan være en stor hjælp til at kommunikere om sine længsler og undgå krise eller skilsmisse.

At leve sammen i et parforhold / ægteskab rummer mange udfordringer. Som kan have meget forskellig karakter. Blandt de ofte forekommende er  skænderier, manglende “gnist”, utilfredsstillende sexliv eller utroskab. Det kan også være, at I stadig er nyforelskede, men føler jer fastlåst i krise. 

Parterapi er tilrettelagt som en samtale mellem dig og din partner og det er terapeutens opgave at guide denne samtale og rådgive jer.

“Jeg vidste ikke helt, hvad det var, jeg savnede, jo, på en vis måde, men ikke hvorfor, jeg savnede det, og hvordan jeg skulle få fat i det igen. Hafdís introducerede mig for mig selv som lille pige, otte år gammel. I dag tænker jeg på denne pige hver dag, og hun hjælper mig med at tro på mig selv og gøre det, som gør mig lykkelig, og på samme tid hjælper jeg hende med at tro på sig selv. Psykoterapi er en god metode til at løse op for de følelser, som har filtret sig sammen, og Hafdís er rigtig god til at guide dig ind til din egen kerne.”

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info