Hafdis Haugaard

Parterapi i Østjylland

Du ønsker et forhold, hvor du føler dig levende og inspireret. Et forhold, hvor du føler spænding og selvtillid. En livslang rejse for dig og din partner med intimitet og lyst. Men desværre er det ikke det, du oplever i dit forhold lige nu.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Måske er I kørt fast eller er begyndt at leve parallelle liv, hvor I ikke lytter til hinanden længere. Uanset hvad, så kan jeg hjælpe jer med parterapi – jeg tilbyder det i Østjylland, midt i Aarhus. 

Parterapi i Østjylland

Lær at forstå hinanden igen 

Det rummer mange udfordringer at leve i et forhold gennem mange år. Derfor kan det være en fordel at få professionel hjælp med parterapi til at forstå hinanden igen, og lære at slippe kampen om at finde den skyldige som sætter gang i dette mønster af reaktioner, hvor vi mister kontrollen, fordi vi er blevet såret.  Hemmeligheden bag hvordan man stopper denne dans, er, at man erkender, at der ikke nogen, som behøver at være den skyldige. Fordi det er selve mønsteret af gensidige beskyldninger, der er skurken, og parret som er offeret. 

At komme i parterapi i Østjylland til mig i Aarhus, Østjylland, møder jeg jer med forståelse og empati, jeg tillader mig at være ærlig hvor jeg synes at det hører hjemme. Jeg giver ofte mine par opgaver med hjem. 

Min terapi er Emotionfokuseret parterapi (EFT) har vundet stor indpas på verdensplan, den har opnået en forbløffende succesrate på 75% med resultaler, hvor par opnår at bevæge sig fra konflikter og frustrationer til heling, og 90% opnår markante forbedringer i  interaktion. 

Jeg kan hjælpe jer at blive et team, som hjælper hindanden i stedet for at lukke af og give hindanden skylden for problemerne. 

Parterapi nær dit område

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info