Hafdis Haugaard

Terapi i Viby

Døjer du med social træthed, uoverkommelige beslutninger, følelsen af vrede, irritation eller mismod?

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Terapi i Viby

Terapi i Viby

Er du i tvivl om hvorvidt terapi er den rette løsning for dig? Døjer du med social træthed, uoverkommelige beslutninger, følelsen af vrede, irritation eller mismod? Måske har du mistet fornemmelsen af, hvem du egentlig er som person? Uanset hvilke vanskeligheder du end måtte have, som udfordrer din følelsesmæssige og mentale sundhed, så kan terapi hjælpe dig til at tackle problematikkerne og opnå en større selvforståelse, så du igen kan føle mentalt og følelsesmæssigt velvære.  

Fordelene ved at gå til terapi 

Der er mange gode grund til at gå til terapi. Hvis du oplever mental og følelsesmæssig ubalance, så kan terapi tilbyde dig redskaber og strategier til at få det bedre. Hos Balanz skræddersyr jeg hver terapi-session ud fra dine individuelle behov. Ud fra en forståelse af at vi hver især er enestående mennesker med individuelle behov og vanskeligheder, som vi døjer med, tilbyder jeg terapi som er unikt til dig og dine behov. 

De fleste mennesker vil på et eller andet tidspunkt i livet opleve modgang. Selvom det er meget naturligt at støde ind i modgang og vanskeligheder, så kan det være svært at tackle disse alene. Jeg tilbyder dig redskaber og værktøjer til at håndtere problematikkerne. Terapi er meget mere end sofa-terapi. Jeg tror på, at uanset hvordan du oplever, så er det din oplevelse, derfor lytter jeg naturligvis til det, du fortæller, men jeg hjælper dig også til at opnå positive forandringer ved at tilbyde nye perspektiver og synspunkter.  

Når man først er havnet i en tilstand af mental- og/eller følelsesmæssig ubalance, så kan det være rigtig svært at se en vej ud af dette. Ved at gå i terapi får du strategier og redskaber til at få det bedre. Terapi hjælper dig til at få det bedre ikke mindst ved at lindre symptomerne, men også ved at hjælpe dig til at forstå, hvordan disse problematikker kom ind i dit liv, og hvorfor de stadig er der.  

Få terapi i Viby 

Jeg hjælper dig til at opnå positive forandringer, så du igen kan føle velvære og opnå en større selvforståelse. I terapi får du hjælp til at blive den version af dig selv, som du ønsker at være.  

Jeg støtter dig og guider dig igennem de beslutninger, der end måtte tages, og jeg tror på at positive forandringer kræver få redskaber.  

Ved at gå i terapi får du nogle redskaber til at se problematikkerne i et andet lys. Oftest kan det være svært selv at sætte tingene i perspektiv, hvis man først er kørt fast i et tankespor, men ved at gå i terapi får du nye synspunkter på tingene, hvilket oftest er det første skridt på vejen til at få det bedre. Når vanskelighederne trænger sig på, kan man oftest komme til at glemme, hvad der virkelig betyder noget. Ved at gå i terapi får du hjælp til igen at rette fokus mod det, der i virkeligheden er vigtigt i dit liv.  

Terapi er altså for dig, som gerne vil opnå en større selvforståelse og selvkendelse samt styrke dit mentale helbred.  

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info