Hafdis Haugaard

Terapi i Højbjerg

Den glæde og det overskud man plejede at føle, er pludselig væk, og tilbage er hovedsageligt negative tanker eller problematikker, som overskygger ens mentale sundhed og velvære.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Terapi i Højbjerg

Terapi i Højbjerg

Nogle gange kan ens liv synes lidt ude af balance. Måske har tankemyldret taget over, eller hverdagen synes lidt for grå og uoverskuelig. Der kan være mange årsager til, at man pludselig føler sig som en skygge af sig selv. Den glæde og det overskud man plejede at føle, er pludselig væk, og tilbage er hovedsageligt negative tanker eller problematikker, som overskygger ens mentale sundhed og velvære.  

Et nyt syn på tingene 

Der kan være mange årsager til, at man har brug for terapi. Terapi er for dig, som ønsker at blive mere bevidst om dig selv og dine reaktionsmønstre. Ved hjælp af terapi kan du komme til at handle mere hensigtsmæssigt i dit liv, og du får hjælp til at opnå større selverkendelse. Terapi er især for dig, som ønsker et nyt syn på tingene. I terapi får du hjælp til at se problematikken i et nyt perspektiv. Vi kan alle sammen have brug for at få nogle nye synspunkter på de problematikker, som vi går og døjer med. 

De færreste går igennem livet uden at opleve vanskeligheder. Som mennesker er vi langt fra uovervindelige, så der er intet at sige til, at man en gang imellem kan få brug for hjælp til at overkomme de forhindringer og vanskeligheder, som livet nu engang måtte byde os. I terapi er du fri for at overvinde disse vanskeligheder alene, jeg tilbyder derimod en hjælpende hånd, så du kan få det bedre.  

Hos Balanz tilbyder jeg terapi, som hjælper dig med at blive den version af dig selv, som du gerne vil være. Jeg tilbyder terapi, som er unikt målrettet dine behov. Uanset dine behov, så hjælper jeg dig med at opnå følelsesmæssig og mental sundhed ved at give dig nogle terapeutiske redskaber og strategier, som vil hjælpe dig med at få det bedre.  

Terapi kan hjælpe

Terapi kan hjælpe dig til at opnå en følelsesmæssig og mental sundhed, og det kan det fordi, at terapi giver dig en ny linse at se verden gennem. Det hænder for de fleste, at man kører fast i tankespor, som hverken er til gavn eller glæde for vores mentale sundhed. Der kan være mange årsager til at havne i dette spor, og det kan være svært at komme væk derfra igen. Gennem terapi får du strategier til at få det bedre ikke kun ved at lindre symptomerne, men ved at forstå hvordan disse kom ind i dit liv, og hvorfor de stadig er der.  

I terapi får du redskaber til at forstå dine følelser, så dit følelsesmæssige helbred forbedres. Terapi er derfor for alle, som kan have brug for at opnå en bedre følelsesmæssig og mental sundhed. Hvis du har brug for at få ryddet op i dit sind, og hjælpe til at lære dig selv bedre at kende, så er terapi måske det rette for dig.  

Jeg tilbyder terapi i Højbjerg, hvor jeg hjælper dig til at opnå de forandringer, som du har brug for, og som vil gøre dig til den version af dig selv, som du ønsker at være.  

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info