Hafdis Haugaard

Skilsmisse Coaching

Skilsmisse er altid en svær proces. Jeg lærer dig helt konkrete teknikker til at håndtere de svære tider, og det liv der nu skal leves, og du får konkrete værktøjer til konflikthåndtering med partner og børn.

Book en tid eller Kontakt mig for mere info

Skilsmisse Coaching & Terapi

Ikke alle forhold eller ægteskaber holder, og der er bare nogle, som skal opløses.

Skilsmisse Coaching eller Parterapi kan være et fantastisk redskab til at få hjælp til at tackle, hvordan og hvorledes det er bedst for alle parter at komme videre både sammen og hver for sig i kriser - på vej ud af krise, under en krise eller til at forebygge en krise.

Som 40-årig blev tæppet revet væk under mig fra den ene dag til anden. Min mand ville skilles efter 19 år og var væk på nogle minutter, som om han blev spist af en ALIEN!. Jeg var i gang med at lave mad og faldt helt sammen, så meget at jeg blev indlagt på den psykiatriske skadestue i CHOK. JEG Så DET IKKE KOMME! Heller ikke vores børn, venner, familien. ”Havde han spist noget”??

Siden er der gået snart 16 år, og jeg har tilgivet min eksmand - og mig selv. Jeg tog, meget tidligt i fasen, beslutning om, at vores 3 børn ikke skulle blive ofre mellem os, selvom jeg hadede manden og tænkte særdeles grimme tanker om ham. Jeg så ikke glæden ved livet, så intet positivt, kunne ikke spise og sove i lang tid. Mit liv, som jeg elskede, var blevet revet væk fra mig og mine, og vores drømme var blevet ødelagt. Trods min magtesløshed, krævede jeg dog af mig selv, at jeg SKULLE op en dag!!

I Danmark sker det hver dag: brud på grund af træthed i forholdet, utroskab, svigt, vi vokser væk fra hinanden, og det bliver kedeligt og trist både hos mand og kvinden. Det sker på alle mulige måder: groft, voldsomt eller venligt, og det kan nemt blive skadeligt for en selv, ens børn og familie.

Intet levende menneske, som så mig for 16 år siden, havde troet på, at jeg i dag kunne sige TAK til min eksmand for, at jeg har fået et fantastisk nyt liv, en ny dejlig mand og fem fælles voksne børn, som alle trives med hinanden i respekt for hver deres historie. Men intet af det kunne jeg uden hjælp! Min største indrømmelse var nok, at jeg havde BRUG FOR HJæLP. Selvom jeg opfattede mig som en stærk og selvstændig kvinde, kunne jeg ikke klare alt selv

I dag arbejder jeg selv som erfaren parterapeut, psykoterapeut og coach, bl.a. på basis af en certificeret psykoterapeutuddannelse samt personlige erfaringer. Jeg kan sagtens genkende at være langt nede og have svært ved at se vejen frem. Jeg ved også, der er hjælp at hente – både hvis forholdet mellem dig og din partner knaser, eller hvis forholdet er brudt, og DU VIL VIDERE i livet med kærlighed til dig selv og din omverden.

Hvis du kan genkende noget af overstående, kan du – helt uforpligtende – altid kontakte mig og dele sin historie med mig. Så kan vi se, om vi skal aftale en samtale.

“ Kontaktede Hafdis gennem GO MENTOR, hun kvitterede hurtigt med en aftale hvilket var vigtigt i mit tilfælde. Hafdis arbejder konstruktivt og finder hurtigt ind til problemets kerne. Praktiske øvelser og en række inspirerende værktøjer/apps supporterede hendes arbejde på bedste vis. Desuden tilbød Hafdis en effektiv SMS service da jeg ofte er på rejse. Kan varmt anbefale hendes professionelle arbejde, uvurderlig værdifuldt for mit vedkommende! ”

Terapi der virker

Terapi der hjælper
uanset din situation

Book en tid eller Kontakt mig for mere info